Suche
haendlersuche
Contact
Händlersuche
Suche
Max

Mooie badkamerinrichting in moderne landhuisstijl

Deze ontwerplijn is een charmante uitnodiging om een natuurlijke en gezellige sfeer te creëren in de badkamer. Met badkamermeubilair in klassieke nokkenconstructie, naar keuze in heldere of donkere houtafwerking (naturel eik of Dark Chocolate eik). De deuren en laden zijn telkens voorzien van fijne lijsten. Optioneel kunnen de meubelen ook worden gecombineerd met vlechtwerk in Weense stijl.

burgbad badmoebel max milieu 1 d

Eenvoudig. Duidelijk. Sober. Max brengt deze eigenschappen op grootse wijze tot uiting in kleine badkamers. De onderkasten van de wastafel en bijzetmeubelen worden gedragen door vier hoekstukken uit massief hout of 'nokken'; ze vormen het raamwerk voor alle meubelen. Een duidelijk rastersysteem zorgt dat alles perfect op elkaar kan worden afgestemd: spiegels en aanbouwkasten aan de zijkanten, de wastafelonderkasten en ook de hoge kasten.

burgbad badmoebel max unterschrank detail 1
burgbad badmoebel max schublade abb 3
burgbad badmoebel max unterschrank detail 3
burgbad badmoebel max unterschrank waschtisch abb 4

Hoogwaardig vlechtwerk voor uw badkamer. Al vele eeuwen lang siert Weens vlechtwerk de zitvlakken van stoelen en ook meubelen in woningen. Met Max haalt u dit luchtige materiaal ook de badkamer binnen. Voor de wasruimte is er naast de verschillende vlakke wastafels ook een nieuwe opzetwasbak met filigraan uit keramiek. De ontwerplijn wordt afgerond met een klassiek dressoir en een stoelcompartiment.

burgbad badmoebel max spiegel detail 5
burgbad badmoebel max unterschrank waschtisch abb 6
burgbad badmoebel max unterschrank waschtisch abb 5
burgbad badmoebel max sideschrank abb 6
› Sideboards en kasten
› Wastafels
› Spiegels
› Toebehoren

Bekijk Max in meer detail.
Kies welke wastafels, meubelen en elementen u voor uw badkamer wil.

burgbad badmoebel max unterschrank waschtisch milieu
burgbad badmoebel max unterschrank waschtisch milieu mob