Suche
haendlersuche
Contact
Händlersuche
Suche
Merkliste

Frisse ideeën voor uw badkamer

Op onze website en in onze catalogi vindt u heel wat tips voor de inrichting van uw badkamer. Zo kunt u elke ochtend goedgeluimd de dag starten en 's avonds graag nog even in uw badkamer vertoeven voor u gaat slapen.
Via deze website brengen wij u regelmatig op de hoogte van het laatste nieuws en de beste artikelen voor een mooie badkamer.

Fiumo sys10

Nieuwe lievelingsbadkamer uit het programma sys10 wordt onthuld. Fiumo straalt een stille aantrekkingskracht uit, het gevolg van een geslaagde wisselwerking tussen effen en plissé meubeloppervlakken. De serie biedt onder meer de mogelijkheid om met tweekleurige fronten creatieve kleuraccenten te leggen.

Fiumo

burgbad Fiumo news
burgbad badu news

Badu sys20

Uw badkamerplanning stijlvol omgezet. Badu is een nieuwe designserie van burgbad die een elegante touch aan uw badkamer geeft. De vormentaal van de wastafels en onderkasten is geïnspireerd op de Mid-centurystijl. Opvallend hierbij zijn de gebogen fronten in verschillende metallic oppervlakken.

Badu

burgbad spiegelschrank rl30 neuheit

rl30 Room Light – Spiegelkast

Een nieuwe, gepatenteerde lichtbediening in de spotlight. Bij de spiegelkasten uit de serie rl30 (rl = Room Light) wordt het licht zo verstrooid door de zijdelingse diffusorvlakken aan de binnenzijde van de deuren, dat een perfecte lichtsituatie zonder verblinding ontstaat.

rl30