Händlersuche
Suche
Lin20

Zo mooi en veelzijdig kan opbergruimte zijn

Met het badmeubilair zonder handgrepen van Lin20 wordt niet enkel de basis gelegd voor prachtige badkamerinrichtingen. Ook in kleine ruimten met vaak weinig marge is deze ontwerplijn een perfecte keuze om de badkamer tijdloos mooi en tegelijk praktisch in te richten. 

Lin20 brengt orde en duidelijkheid in badkamers van elke grootte. Dankzij de plaatsbesparende oplossingen voor wastafels en modulaire kastsystemen, die herinneren aan moderne aanrechten. 

burgbad badmoebel lin20 waschtisch 1

Flexibel, veelzijdig en consistent. Achter Lin20 gaat een modulair concept schuil. De onderkasten van de wastafel en de aanbouwkasten worden samengevoegd tot één harmonisch geheel. De doorlopende handgrepen beklemtonen het strakke en authentieke karakter van de ontwerplijn. Lin20 biedt bovendien een brede waaier van wastafels. Samen met het sobere ontwerp van de onderkasten levert dit een verfijnde en evenwichtige wasruimte op.

burgbad badmoebel lin20 milieu 1
burgbad badmoebel lin20 milieu 1 mob
waschtisch spiegel lin20 desktop hoch

Alles in één rij, alles in één ontwerplijn: Sfeervol licht, veel opbergruimte en wondermooie wasruimten. De meubelen zonder handgrepen van Lin20 kunnen op tal van manieren worden gecombineerd tot indrukwekkende 'badrijen', ook met wisselende oppervlakken. De ontwerplijn toont ook op kleinere oppervlakken haar troeven, zoals bijv. met een wastafelonderkast op de grond voor een keramische wastafel die slechts 370 mm diep is. 

burgbad badmoebel lin20 abb 4 2
burgbad badmoebel lin20 unterschrank detail
burgbad badmoebel lin20 abb 4 3
burgbad badmoebel lin20 milieu 2
burgbad badmoebel lin20 milieu 2 mob
› Sideboards en kasten
› Wastafels
› Spiegelkasten
› Spiegels
› Toebehoren

Bekijk Lin20 in meer detail.
Kies welke wastafels, meubelen en elementen u voor uw badkamer wil.

burgbad badmoebel doppelwaschtich desktop
burgbad badmoebel doppelwaschtich mobil