Händlersuche
Suche
burgbad Spiegel

Spiegels

De spiegel in de badkamer en toilet behoort nu tot de basisuitrusting van elke woning. En misschien is de spiegel zo vanzelfsprekend geworden, dat hij niet meer de verdiende aandacht krijgt: de kijker concentreert zich op zijn of haar spiegelbeeld – hij of zij merkt de spiegel zelf nauwelijks op. Wij denken anders over de spiegel, omdat hij talrijke mogelijkheden biedt. Enerzijds is het een ruimteobject dat uw badkamer een artistieke focus verleent. Aan de andere kant zijn veel moderne spiegels zeer technische elementen die via Bluetooth of digitale tools kunnen worden bediend en uw badkamer afhankelijk van de vereisten in een bepaalde lichtstemming kunnen brengen. Goede redenen dus om uitgebreid in te gaan op het onderwerp badkamerspiegels. Bij ons vindt u een grote keuze aan spiegels waarmee u uw badkamer perfect in de kijker kunt zetten. En uiteraard zijn onze modellen perfect geschikt om uw make-up aan te brengen of uw stropdas recht te trekken.

Badkamerspiegel met verlichting

Bij de spiegel met verlichting kunt u kiezen tussen een variant met een achter glas geïntegreerde LED-lichtstrook of met een LED-verlichting en een combinatie van spiegel en legplank, die een bevestigde LED-lichtarmatuur heeft met een lichte overhang voor een comfortabele verlichting van het gezicht en de legplank. Een slim ontworpen spiegelrek biedt praktische extra's en aantrekkelijke designmogelijkheden met haken, stopcontacten en haardrogerhouders. Om optische redenen mag de badkamerspiegel niet veel breder zijn dan het wasbekken of de wastafel. burgbad biedt u een grote keuze aan modellen, zodat uw badkamerspiegel harmonieert met de andere armaturen en ook perfect past in de individuele ruimtelijke situaties.

Rond. Rechthoekig. Vierkant.

Met geïntegreerde LED-verlichting die de spiegel, de wastafel of zelfs de hele ruimte perfect en individueel regelbaar verlicht: De LED-spiegels van burgbad brengen sfeer in de badkamer. Geheel volgens uw smaak, uw stijl en aangepast aan uw behoeften. Dankzij de bijbehorende beschermingsklassen is LED-verlichting bijzonder geschikt voor gebruik in ruimtes waar vocht alomtegenwoordig is – in de badkamer.

LED-sfeerverlichting

De indirecte LED-verlichting schijnt zowel naar boven als naar beneden in de richting van de wastafel. De duurzame, energiezuinige, dimbare LED-lampen zijn vlak in de spiegellijst geïntegreerd. Dit alles zorgt voor een aangename verlichting van uw badkamer in een ingetogen design.

Hypermoderne lichtbediening

De spiegel met verlichting heeft een hypermoderne lichtbediening waarmee verschillende lichtsferen kunnen worden gecreëerd. De lichttemperatuur kan individueel worden ingesteld: Het kan worden ingesteld tussen warm en koud wit.

bb sana spiegel rund

Ronde spiegel met licht

De ronde wandspiegel met LED-lichtframe rondom, spiegelverwarming en sensorcircuit is eenvoudig, elegant en trendy. De versie met afgeronde hoeken en geïntegreerde LED-verlichting is verkrijgbaar in zes breedtes. De vorm van de cirkel breekt met de stijfheid van de hoekige vorm die vaak overheerst in badkamers met tegelvloeren en wanden. Dit maakt de ronde spiegel een esthetisch en functioneel goed afgerond element, geschikt voor de badkamer.

De organisch asymmetrische vorm

De geometrische vorm van de rechthoek raakt de cirkel: Zo ontstaat de mooiste combinatie voor badkamers, een heerlijk zacht ogende spiegel die dankzij de omringende LED-lichtstrook bijna gewichtloos lijkt te zweven. Net zo geraffineerd: de rechthoekige badkamerspiegel met een lichtscherm dat het spiegeloppervlak naar boven toe afsluit en zo voor zacht invallend licht zorgt.

Badkamerspiegels in verschillende maten

Er is een individuele oplossing nodig wanneer een standaarduitvoering in de badkamer in de gegeven omstandigheden niet geschikt is, bijvoorbeeld bij schuine plafonds. Dan hebt u spiegels nodig die qua hoogte en breedte in verschillende maten beschikbaar zijn – en met een optioneel schuin profiel kunnen ze perfect en harmonieus aan de ruimtelijke omstandigheden worden aangepast. Wandspiegels in verschillende maten geven ook een individueel antwoord op de verlichtingsvraag: met horizontale LED-verlichting en diverse sfeervolle armaturen.

Afmetingen

Flexibiliteit in hoogte en breedte: Ons assortiment aan vierkante en ronde LED-badkamerspiegels is er in veel verschillende maten. Rechthoekige en vierkante verlichte spiegels zijn 36-200 cm breed. Ronde badkamerspiegels zijn verkrijgbaar in diameters tussen 30-90 cm.

De wandspiegel voor de kleine badkamer

Spiegels met verlichting: Royale spiegelvlakken laten de ruimte in de gastenbadkamer groter lijken – slim geaccentueerd met de geïntegreerde LED-verlichting aan de bovenrand of met de parallel lopende lichtband onderaan.