Suche
haendlersuche
Contact
Händlersuche
Suche
Merkliste

Aantrekkelijk, functioneel en divers: de designlijnen van burgbad

Opgetogen, charmant, subtiel, flexibel, zachtaardig, sensueel, kalm, duidelijk, rechtlijnig, sierlijk, licht ... de designlijnen van burgbad combineren vorm en functie op een manier die met zoveel woorden wordt uitgedrukt.
Voor iedereen die het aanbod van onze ontwerplijnen overweldigend vindt: Er hoeft niet altijd een officiële ontwerpprijs te zijn om enthousiast te worden over een van de sys20-series. Maar we willen u het ook niet verzwijgen:
Onder andere Coco (2017) en Mya (2019) werden bekroond met de Duitse Design Award.

Coco - De kracht van de rust

Coco – rustig en helder. Lijn, rechthoek, kubus, cirkel – Coco combineert deze met speelse lichtheid tot een ensemble, dat tot in de kleinste kamer rust en soevereiniteit uitstraalt. Bekroond met de Duitse Design Award 2017.

Cube - burgbad + GROHE – Cube

Cube – extravagant en rechtlijnig. Het badkamermeubilair uit de serie Cube neemt de ontwerptaal van de GROHE keramische elementen en vult het aan tot een geheel dat opvalt zonder overbelast te raken.

Essento - De lichtheid van het ontwerp

Essento  – licht en eenvoudig. Ingetogen van ontwerp, rijk in de selectie van keramische wastafels, meubels en oppervlakken. Essento nodigt uit om te combineren en geeft zin om in te richten.

Yumo - Duidelijkheid in de mooiste consequentie

Yumo – huiselijk en rustgevend. Transparante rookglaselementen, gecombineerd met houten oppervlakken, met donkere tinten of ook wit. Yumo creëert een atmosfeer die zacht en ontspannend aanvoelt - in zowel grote als kleine badkamers.