Suche
haendlersuche
Contact
Händlersuche
Suche
Merkliste
burgbad Coco bathroom furniture

Aantrekkelijk, functioneel en divers: de designlijnen van burgbad

Opgetogen, charmant, subtiel, flexibel, zachtaardig, sensueel, kalm, duidelijk, rechtlijnig, sierlijk, licht ... de designlijnen van burgbad combineren vorm en functie op een manier die met zoveel woorden wordt uitgedrukt.
Voor iedereen die het aanbod van onze ontwerplijnen overweldigend vindt: Er hoeft niet altijd een officiële ontwerpprijs te zijn om enthousiast te worden over een van de sys20-series. Maar we willen u het ook niet verzwijgen:
Onder andere Coco (2017) en Mya (2019) werden bekroond met de Duitse Design Award.

burgbad badmöbel Coco

Coco – rustig en helder. Lijn, rechthoek, kubus, cirkel – Coco combineert deze met speelse lichtheid tot een ensemble, dat tot in de kleinste kamer rust en soevereiniteit uitstraalt. Bekroond met de Duitse Design Award.

burgbad lin20 teaser uebersicht

Lin20 – authentiek en evenwichtig. Badkamermeubilair in tijdloos ontwerp dat tegelijk nieuwe trends zet, zoals de opeenvolging van kasten en onderkasten tot moderne badrijen. Of de stadsbadkamer: een oplossing voor de wasruimte met maximale opbergruimte op een minimaal oppervlak.

NIEUW
burgbad badmoebel sys20 yumo

Yumo – huiselijk en rustgevend. Transparante rookglaselementen, gecombineerd met houten oppervlakken, met donkere tinten of ook wit. Yumo creëert een atmosfeer die zacht en ontspannend aanvoelt - in zowel grote als kleine badkamers.